1.si hocam adsense almanyada reklamları zaten almanca yayınlar ve ilgiyle alakalı olucağı kesin çünkü çerezlere dayalı bir sistemleri var ne ararsan onunla ilgili reklam çıkar.
2.si hocam spotify elbette var ama şimdi a10 miniclip diye arcade siteleride var bütün oyun siteleri batsın mı yani a10 kadar kazanan baya bir site var ve yeni sitelerde geliyor.10 euroda vermek istemeyen insanlar çıkar niye verim der burda bedava diyenler baya olur ki zaten spotify e azcık yaklaşsan hayatın kurtulur o ayrı mesele
Bu scripti bende beğenmiştim ama Adsenseye Aykırı mı ? arkadaşlar onu tam emin olamadım. Download mp3 olayını kapatırsak scriptte tabi
Hocam download etme olayını sanırım deaktif edebiliyorsun.
MP3 sitesinde ne tür reklam bekliyorsunuz hocam ? Çıkacak reklamları ben sana söylim ya amazon ya ebay Yada spotfy tarzı online müzik mağazalarının reklamları çıkacaktir ki kimse de orda müzik dinlerken tıklamaz. Ama yok ben illa yapacam dersen buyur yap inşallah da emeğinin karşılığını alırsın.
Siz de haklısınız hocam. Neden müzik dinlemeye geldiğim bir yerde reklama tıklayayım. Ama bazen de şöyle düşünüyorum. Misal ttnet de müzik dinlerken bazı reklamlar çıkıyor ttnet in yayınladığı. Onlara tıkladığım oluyor bazen. Ben biraz daha mobilden kazanırım diye düşündüm ama o da tarayıcı başka sekmeye geçince şarkı duruyor