Restorasyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar. 3 yıl önce. isim tescilten domain almıştım. domain sürem. 1.5 ay geçtiği için. 15 tllik domaine 250 tl istemişlerdi. şimdi başka bir domainimi 20 gün uzatmamışı. şimdide 20 tllik domaine 32 tl para istiyorlar. nedir bu aç gözlülük. nedir bu terbiyesizlik. bu isimtescil benden başkasınada bunu yaptımı? normalde 3 ay uzatma şansımız yokmu? yada 45 gün sonra biraz fazla para istemesi gerekmiyormu? daha 20 gün olmuş çok ayıp. haram zıkkım olsun diyorum başka birşey demiyorum. ve domainimide uzatmıyorum....... benden size tavsiye. domain alacaksanız. ihs kullanın. onlar 3. ay dolmadan asla 20 tlden fazla para istemiyorlar. çok başıma geldi. 3. ay dolacakkenken yeniledim. 20 tl normal domain ücretini istediler. her neyse. size benden bir uyarı. ihs'den şaşmayın
ihs de ücretleri çekti yukarı isimtescil pişmanlıktır her konuda benim en guzel domainim bundan 4 yıl önce isimtescil yuzunden rakiplerimin eline geçti uzatma
süresi geçtigi için 1200 dolar istemişlerdi o zaman düşmesini bekledim rakiplerim hızlı davranıp aldılar kız gibi domaini yanarımda o domaine yanarım