Tebrik ederim ne güzel bir şey azimli olmak.

Gerçekten insan çalışmak / para kazanmak isteyince bir şekilde kazanıyor.

Ben herkesin en azından bir işe tam olarak yönelmelerini tavsiye ediyorum.

Siz makale yazarıysanız işte başkalarının sitesine yazacağıma kendim site açarım yazarım hiti alır adsense den parayı götürürüm diye düşünmemişiniz.

Gerçekten beceriniz hangi yöndeyse ona yönelin önemli değil ayda 1000 kazanın 1500 kazanın ama bildiğiniz işi yapın.

Eğer makale yazma konusun da kabiliyetiniz yok ise hiç başlamayın.

İşte şuna bak adamlar oturduğu yerden 150 kelime makale yazıyor 1.5 TL kazanıyor diye düşünüp o işe girersen bu sefer de hayal kırıklığı yaşayarak başka bir işe başlayamazsınız.

Kısa süre de para kazanmak ilk başlangıçta zordur biraz kendinizi tanıtmanız lazım.

Herhangi bir kabiliyetiniz olan işte kendinizi gösterdikten sonra zaten herkes o işi 1 liraya da yapsa sen 3 liraya rahatlıkla iş bulursun.

Önemli olan nasıl kısa yoldan para kazanırım değil yaptığım işi en kaliteli nasıl yaparım olmalıdır.

Düşünün bi kimseyi küçümsemek filan değil amacım bir fabrikada çalışan biri aylık 1000 TL alıyor olsa

ona deseniz ki evde oturacaksın sadece paypal bozacaksın riskleri şunlar şunlar ancak bir şekil de bu riskleri en aza indirirsin.

Adama 1 hafta da öğretsen neyin nasıl olduğunu ayda 1000 TL ' ye yakın para kazanacan desen ki zaten sürekli aktif olduğun da bir şekilde kazanır.

Önce inanmaz gösterdikten sonra öğrendikten sonra hiç işinin peşini bırakmaz.

Bulunduğumuz forum diğer webmaster forumlarından ayrı elit bir forum burdaki tüm arkadaşlara diyorum ayrım yapmıyorum..

Kendim de buna dahilim. Sakın ha bir gün şeytan dürter 200-300 lira için forumdan banlanmayın.

Burada ne ticareti yaparsan yap bir şekilde karşılığını bulur ekmeğini alırsın yeter ki işini kaliteli yap ,

Not : Paypal bozma işi örnek gösterilmiştir yazıyı okuyan paypal bozmaya başlar mesuliyet kabul etmem