Arkadaşlar ücretsiz dağıtılan tasarımı html'e döküp, tema haline getirdim. Sonra farkettim ki başka biri daha yapıp ThemeForest'ta satıyor bilseydim bir de ben uğraşmazdım

Neyse kodlamalar tamamen farklı olduğu için çok mühim değil almak isteyenler için. Öncelikle bunu söylemek istedim.
Tema responsivedir. Web, tablet, telefon uyumlu. Admin paneli yok gibi bir şey. Logo ekleme gibi yalandan bir kaç özellik var.

Ben moda teması dedim ama siz tabi neye uygun görürseniz kullanabilirsiniz.
Temayı
almak isteyen olursa tek bir kişiye satmak istiyorum, haliyle fiyat yüksek olacak. (Tek kişi alsın istiyorum hem özgün kodlanmış bir teması olur hem de manuel olarak kurulumu vs. ben yapacağım.) Tek başına kullanmak isteyen olmazsa normal bir fiyata çekip çok sayıda satabilirim.
Anasayfa (üstbardan tablet ve telefon seçimi yapabilirsiniz) Tipografi ve kısa kodlar
(Temada hata ve eksiklik bulabilirsiniz. 95% oranında tamamlandı. Hatalar düzeltilir.)
Olabildiğince açık yazdım... Şimdi temayı satın alıp tek başına kullanmayı düşünenler lütfen DM atsın. Böyle bir istek gelmezse bir fiyat belirleyip konuyu güncelleyeceğim satışı çok sayıda kişiye yapmayı deneyceğim.
Bekliyorum