Tkare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çeşitli cache eklentileri kullandım. Diğerleri siteyi hızlandırırken başka sorunlar çıkarıyordu. Bu eklenti sorunsuz ve çok iyi çalışıyor.

Tebrikler
tşk ederim.

onrsndr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belirtildiği gibi kullanımı son derece kolay. Bundan önce 2 eklenti denemiştim ancak pek verimli sonuç alamamakla birlikte uyum sorunu yaşamıştım. Bu eklentide böyle bir sorun ile karşılaşmadım.

Performans konusunda kayda değer bir fark ortaya koyuyor diyebilirim. Sürüm numarası henüz beta olduğunu gösteriyor ki beta böyleyse maşallah.

Yapan arkadaşın eline sağlık.
tşk ederim.

midnight adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
W3TC ile hiç yıldızımız barışmadı, WP super Cache ise efektif değildi, uzun zaman Quick Cache ile devam ettim ama 2 hafta önce WP Fastest Cache'i kurdum, sonuçlarından çok memnunum. Auto Optimize eklentisini de gereksiz kıldı, üstelik o CSS sıkıştırırken tuhaf hatalar veriyordu site...

Bir sorum olacak, Quick Cache yeni yazı girdiğimde sadece ana sayfayı ve yazının olduğu sayfayı yeniliyordu, diğer cachelenmiş sayfalar duruyordu, sanırım bu faydalı bir şey ama sizin eklentiniz tüm siteyi yeniliyor yani cacheleme işlemi yeniden başlıyor.

Ben her gün 3-4 post giriyorum. Bununla ilgili bir ayar vs. mevcut mu acaba?

Gerçekten harika bir eklenti ve Cpu'ya Quick Cache kadar yüklenmiyor, elinize sağlık...
seo için tüm cache'i siliyorum. bu konuda doğru olan da bu. benim de sitelerim var. yeni eklenen yazıların hızlı index alması gerektiğini düşünüyorum.

onrsndr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle bir hata söz konusu: http://prntscr.com/4ct4o1

Çözümü ne olabilir?
site adresini ve wp-login bilgilerini pm alabilir miyim?