OrkmesB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese merhaba,

Bu siteye üye olma ayrıcalığına erişmek güzel bir duyguymuş.
İlk olarak sizlerden adsense ban'ı mı kaldırmak ile ilgili bir ricam olacak.
Yanlış hatırlamıyorsam, 2006 yılında ilk kez Adsense üyeliği kazandım ve bir zarf ile kodum geldi (hala sistem böyle mi bilmiyorum ama o dönem Google zarfını posta kurumda (gerçek posta kutusu haa) görünce epey şaşırmıştım.
Velhasıl kelam, o dönemde sitemiz olan bir excel forumunda kullanmaya başladım. Üye sayısı ve Excel'in cazibesi ile kısa zamanda da 100$'ım hesabımda görünce iştahım artmıştı.

Sonrasında ilgili sitemiz farklı nedenlerden dolayı kapandı ve 2008 yılında yeni bir excel forumu kurarak yolumuza devam ettik. İşler adsense noktasında yolundayken birden bire "sahte tıklamalar" nedeniyle uyarıldım ve kısa bir süre sonra ne yazık ki hesabım kapatıldı. Yanlış anımsamıyorsam 100$'dan fazla da bir paramda yandı.

Birkaç kez geri başvursam da ne yazık ki kabul edilmedi. Şu anda devam ettiğimiz sitemizde 55.000'e yakın üyemiz var ben bu nimetten yararlanamıyorum.

Değerli görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Sahte tıklamalar sebebiyle engellendiyseniz sorun sitenizle alakalı değildir. Eski hesabınızı açacaklarını sanmıyorum. Eski hesabınızın engellenmesine sebep olan meselenin çözülmesi lazım...