Proteus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özgün Şekilde Film Ekleme
Özgünlük için ilk önce filmin konusu en az +100 özgün kelime olmalıdır ve 1-2 tane bold anahtar kelime içerebilir. Ayrıca film başlığını olabildiğince farklı yapın, sürekli aynı başlığı kullanmayın yani şöyle, "x1 filmini full izle, x2 filmini full izle" vs gibi ve her filmde de aynı etiket kalıbını kullanmamaya özen gösterin.

Filmlere alt yazı Eklemeyi
Bunun için siteler var. Filmlere cuzzi bir miktar karşılığı alt yazı ekleyebiliyorsunuz. (20 30 kuruş)

içerigi SEO ya özgün
Seo için sosyal medyaya ağırlık vermenizi tavsiye ediyorum. All in seo eklentisinide mutlaka kullanın. Ek olarak paravan bloglara önem verin. Youtube, Facebook, Twitter, Pinterest vs vs gibi sosyal ağları mutlaka kullanın. Youtubeyi nasıl kullanabilirim diyorsanız, filmin fragmanını yükleyip açıklama kısmına sitenizin linkini verebilir veya film için slayt hazırlayıp yine linkini verebilirsiniz ki bu daha sağlıklıdır.

Aklımda daha birsürü şey var ancak cuma saati yaklaşıyor gelince devam ederim hocam

Ek olarak bir kaç tavsiyede daha bulunayım,

-O gün televizyonda oynanan filmi ekleyin, diğer gün hitleriniz coşsun

-Filmi ekledikten sonra twitterda taglara filminizi paylaşıp o tweete RT sitelerinden RT atın. Ben böyle her film için anlık 50 ziyaretçi toplayabiliyorum.

-Özellikle 2014 filmlerini ekleyin.

-Vizyona girmesine 2 3 hafta kalan filmleride erkenden ekleyin (fragmanlarını) ve uzun bir açıklama yazın ki rakip azken üst sıralara kolayca çıkabileseniz.

-Her yoruma mutlaka cevap verin ki ziyaretçileriniz, sürekli ziyaretçi olabilsin.

Bu kadarlık yeter şimdilik cuma dan gelince daha da yazarım hocam

Hayırlı cumalar
Sağolun hocamda işte wordpress film eklmeyi bilmiyorum o olmadımı hiç bir şey olmuyor Sizede Hayırlı cumalar bekliyorum diğerki bilgileri