BydlL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam domainin yaşı bence isminin önüne geçmemeli. Ben bir kaç abimden gördüm kendi backorder yaptığı domaini manuel olarak almış adam. Yani hergün binlerce domain düşüyor ve siz bu domaine 3 aylık diyip, silip atamazsınız. Her kesin projesi farklıdır. Kulağına hoş gelir en saçma domaine bile binlerce TL para dökebilir. Ben yeni reglediğim domaini 1 gün sonra 500TL'ye sattığımı biliyorum.
Sizin söylediğiniz istisna hocam. Ben ilk kez kayıttan bahsediyorum, daha önce sahibi alınmış sonradan düşmüş gibi bir durum yok. Dediğiniz gibi okunuşu / yazılışı çok hoştur ve kimse almamıştır domaini alırsın. Sadece gidip com'u almazsın, com-net-org üçlüsünü alırsın Adam gitmiş sadece com'u almış, 3 ay geçmiş 2k istiyor.

Bu tür kişiye yapılacak belli, diğer uzantıları alacaksın. Üstüne birde marka patenti alacaksın, bu sektörde kullanamasın. Dursun panelinde hayrını görsün.

cakirtasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynen mesela ben markadukkan[dot]com u regledim 2 hafta oldu daha 13.500 istiyorum. Ama sadece istiyorum. Satabilir miyim? Satamam

Al işte bitane daha