Anatolyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
isimtescil domain konusunda öledir domainin süresi bitince 1 haftalık bekleme süresi var bir hafta sonra fiyat 2 ye katlar haftalar geçtikçe katlanır gider ben her zaman süresi bitmeden uzatıyorum sorun olmuyor
hocam böyle birşey olmamalı. isimtescil böyledir diye birşey söz konusu. olamaz. İHS salakmı o zaman? 3 ay doluyor nerdeyse. ben domainimi uzatıyorum. yine 20 tl normal domain ücreti ödüyorum. ne yani??????? burası manav bunlar daha kaliteli meyvemı satıyorlar? yok öyle birşey. bu bi yerinden element uydurmak. haram para yemek. aç gözlülük falan diyebiliriz. ben hakkımı helal etmiyorum. domaini zaten uzatmıyorum ama. domaine verdiğim emek. çaba vs. hepsi onlara haram zıkkım olsun. elbet biyerlerinden çıkar.

Garage adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyatın ikiye katlanması konusunda haklısınız ancak, diğer olay onların elinde değil alan adı period değiştirdiği için 250 TL istemeleri doğal.
İHS neden istemiyor period değişikliği onlarda yokmu : ) sizden 250 tl istesinlerde görelim bakalım gelip burda doğal normal vs. yazabiliyormusunuz.