Trzibit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bu gfb yide anlayamıyorum.Her fırsatta başkanı göndermek için yanlışta olsa illa karşıtı olacaklar başkana.Şuan açın bakın forum sitelerini ve yahut facebook yorumların, tweetleri "şu adam gitsin de ne olursa olsun" cümlelerinden başka bişi yok.İlaveten her fırsatta Alex konusunu açmak da farklı bir dünya.Başkanı severim ama Alex'i ondan kat ve kat daha fazla severdim.Taa ki Aykut hocanın kendisini kıskandığını iddia edene kadar.Bu ne demek oluyor Alex beyfendi kendini Fenerbahçe'den büyük görüyor emirlere uymuyor oluyor.Aziz Yıldırım yollayınca (hayatı boyunca verdiği en doğru karardır) GFB her fırsatta Alex, Alex diye muhalefet oluyor ve taraftarı bölüyor.

Dipnot:Antudan 12 numarasına GFB sine veya farklı bir gruba üyeliğim veya aynı görüşüm yoktur.Tarafsız yorum yaptım.Allah için herhangi bir grubun üyesi postu alıntılayarak savunma yapmasın görünen köy klavuz istemez.
Kabul etmeyecekler renktaş. Sen ne dersen de. Sen şuraya üyesin sen şunlardansın deyip senin Fenerbahçeliliğini tartışan insanlar o kadar çok ki. Ellerinde bi fenerölçer var herhalde

Biz sizin gibi tarafsız düşünebilen. Haklıyı haksızı ayırabilen renktaşlar arıyoruz. Maddi manevi her türlü desteğinize açığız..

Not : İmzanda ki yazı çok güzel Sesli güldürdün beni