Hacı abi zaten ben sana sosyal medyayı kurdum.Bir aya kadar bu sayede tüm sıralamalarda çıkarsın buna emin ol.
Bunun haricinde wordpress.com gibi yerlerden tanıtım ekle ama tanıtımlarını link verme kelimeye.Yazını yaz sonuna kaynak : site.com yap arada alt baglantılarına yap.Ben siteyi açtım ilk hafta böle çalıştım.Sende böyle yaparsan verim alrısın.Bunun haricinde,tanıtım alcaksan bile kelimeni çeşitlendir.50-60 kelime belirle hep onlara ver linklerini.
Ayrıca şunu da belirtiyim.Mesela a kelimesinde çıkmak istiyorsun ya.Bu kelime için sadece bir tane sağlam ve aynı içerikli siteden link al haftada bir tanıtım al farklı kelimelere.Titleden bu kelimen geçmiyor ise de bunu sorun edip sakın titleyi değiştirme sadece sitenin ana sayfasında bu kelimeleredeki makalelerini ön plana çıkart.
Demo için bana skypeden yaz sana gösterem benim siteyi.Mesela titlede falan kelimem geçmiyor ama 42,sıradayım çünkü ana sitedeki kelime yıoğunluğu daha çok önemli.
Teşekkürler kardeşim, bu farklı bir sitem için, onda da nasıl bir link almam gerek diye araştırma yapıyorum