Hocam yeşil bar SSL ile klasik https:// yapan SSL arasında SEO olarak bir fark olacağını düşünmüyorum. Bir etki olacaksa her ikiside aynı etkiyi verecektir. Yani 770 TL olanı alamayan, 40 TL olanını alacaktır.

Ancak E-Ticaret sektöründe yakında bir güncelleme bekliyorum Google'dan bu yeşil bar SSL ile ilgili. Sonuçta Google sitelere bir nev referans olarak ziyaretçiyi yönlendiriyor. Kimsenin dolandırılmasına aracı olmak istemez. Vol 2 olarak E-Ticaret ve Yeşil Bar SSL diye bir güncelleme çok yakında gelebilir.

create adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
E-ticaret sitesi hocam sıfırdan özel yazıyorum ilerleyen zmanlarda satışa çıkartacağım işin aslı adam zaten ideasoft kullanıyor ama ideasoftu biliyorsunuz yapısı çok kötü o yüzden tamamen seo'ya uyumlu ve temiz bir yazılım yapıyoruz. Ortalama yeşil bar'ın fiyatı 770TL en uygun markum'da buldum ama prosedürünün bu kadar fazla olduğunu bilsem uğraşmazdım 4. gün hala onay bekliyoruz sanırım yarın çözülmüş olacak daha çok bi index almadık üründe pek girmedik zaten ssl i bekliyorum bakalım inş. seoya etkisini görürürüz. Seo'ya etkisi iyi ise işin güzel tarafı her önüne gelen bu ssl'i alamayacak ona seviniyorum