BAROFF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam her yer güzel orada benim Koreli arkadaşlarım vardı genelde onlarla gezdim. Geceleri sokaklar çok boş kalıyor üniversitelerin olduğu caddeler canlı oluyor. İçmeyi seviyosanız Korenin yerel içkisi soju çok ucuz 1-2bin won Türk parasıyla 2 lira

Evet hocam Seul , İnçon , Busan bu şehirlere gittim.

Hocam oranın insanlarını çok sevdim özellikle Koreli arkadaşlarıma çok fazla şey borçluyum. Hayat şartları zor bana göre iş hayatı falan çok çalışma istiyor. Kızları çok bakımlı her fırsatta kendilerine çeki düzen veriyolar çok tatlı kızlar var tanıştığım arkadaş olduğum. Masraf olarak 2 bin tl pasaport + uçak biletine gitti gidiş dönüş , 1000 dolarda harcamalık götürdüm ancak gece hariç sabahları arkadaşlar karşıladı masraflarımı hep misafirim diye . Vize sorunumuz yok 90 güne kadar vizesiz gidebiliyorsunuz.
hocam dil olayını naptın, ingilizce biliyorum ama oradakiler biliyor mu? ve çok profesyonel bilmemize gerek var mı ingilizceyi gecenlerde ümraniyede bi japon çiftle tanıstım otobüste, 50 yaslarında adamla kadın, adamla baya muhabbet ettik ingilizce konusuyoruz konusuyoruz türkce gibi konusuyorum resmen, kadın bi girdi araya. Bi ingilizce konuşuyo kadın, ingilizcem bitti ben gidiyom diyip gidiyodum resmen profesyoneldi yani o cok zor anladım dediklerini kadının.