Arkadaşlar DLE kullandığınızda zaten çok fazla extra bi duruma gerek yok fakat yine de tecrübelerime istisnaden birkaç ufak bilgi vereyim.

1. Makale eklerken zamanlı ekleme.

DLE sisteminde ileri veya geri tarihli makale ekleme olayı mevcut. Misal günde 12 makale ekleyeceksem 24/12 yaparak 2 saat arayla makale eklenecek şekilde ayarlıyorum.

2. İLAVE ALAN KULLANMA.

DLE sisteminde ilave alan olayı var. Mükemmel ötesi altın bir sistemdir.Google aramalarını hiç ummadığınız kelimelerde sitenize yönlendirir. Bu konuda çok detaya girmek istemiyorum ama kabaca mantığını anlatayım.

Film izleme siteniz var diyelim ve yapimli ve puan şeklinde ilave alanlarınız var diyelim (ilave alan wp'deki özel alanın gelişmişi.) Bunun çıktısı Yapım Yılı 2009 IMDB Puanı 7.2 olduğunu farz edelim.

Adam google'dan "imdb 7.2 puanli filmler" diye arama yaptığında dle sisteminin mükemmelliği devreye giriyor ve site.com/index.php?do=xfsearch&xf=2009|7.2 şeklinde url üretiyor.

2009 yapımı ve Puanı 7.2 olan filmler listeleniyor... Bunu daha fazla detaylandırmak istemiyorum biraz kafa yorarak neler yapılabileceğini düşünebilirsiniz

En az 10 içerikten sonra Tüm Panel Bölümleri > Google Site Haritası Girip Google site harıtası oluştur dedikten sonra arama motorlarına bildir derseniz 5 dakika içinde index alacaktır.

Arkadaşar bir de son olarak bir bilgi daha vermek istiyorum. Konu eklerken girdiğiniz içeriklerden daha önce konu etiketleri indexlenir.

Ayrıca DLE için herhangi bir eklentiye gerek yoktur. En yalın, en sade hali bile en iyi optimize edilmiş wp'den bile hem çok daha fazla hızlı çalışır hem de çok daha fazla hit alır.

400k sitede DLE kullandım en ufak cpu şişmesi ve türevi durumlar olmadı.

DLE için dle.net.tr den yardım oalbilir veya takıldığınız her şeyi bana sorabilirsiniz.