50 Liraya 10 tane bot hediyeli tema alıp kopya içerik çeken insanlara seo'dan bahsetmek ne kadar doğru olur bilemiyorum. Zaten maça 5-0 mağlup başlamış oluyorsunuz.
9 Yıldır bu foruma üyeyim, 2006-2009 arasında adsense gelirim aylık 6000$ civarı idi.
1 tane sitem 400k (Yetişkin) diğer sitelerim ortalama 60-80k arası hite sahipti.
Hepsini de DLE ile elde ettim. Özgün bir tema ve birkaç ince bilgi ile DLE karşısında duracak sistem göremiyorum.
Siz eklentisi bol, teması bol diye wp kullanmaya devam edebilirsiniz. Zaten bir süre sonra site hit almayınca ister istemez başka şeylere yönelerek kısır döngüyü sonsuza kadar devam ettirmiş oluyosunuz.
Ayrıca DLE'in herhangi bir eklentiye ihtiyacı yok çünkü herşey kendi içerisinde hazır geliyor.
Tabiki herkes istediği alt yapıyı kullanmakda özgür ama düz mantık gitmenin de bizler açısından çok fazla bir kazancı olmuyor.
Özgün temalarda var wp diye sistemi çöpe attın sen kardeş, şimdi ortada madem alışılageldik wp var diyelimki bütün wp kullanıcıları dle'ye geçti wpde dle nin yerine geçti şimdi wpye geçmi diceksiniz? buda kısır döngüdür. Seosuyla alakası yok bence bu işin.
Bize artılarını seo açısından söyleyebilirsen iyi olur iç linklemesimi iyi? yoksa başka bişeymi. Benzersiz tema diyosunda bunu wpyede yapabiliyosun buda etken değil ayrıca bunu değiştiren bir çok faktör var sıralamayı yani anlatabildimmi varsa bi durum yatıralım masata zıt konuşuyomuş gibi algılama

bende senin gibi eski üyeyim eski üyeliğide geç net hayatım çok eski 2006daki rakip sayısı ile şimdiki aynımı? html sayfalar ile ozamanlar hit alabiliyodun.