chedmade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hatice'ye değil netice'ye bakıcaksın. Müneccim misin sen nereden biliyorsun yapmayacağımı? Ben sana gün verdim mi şu scripti şu tarihe kadar bitiricem şu scripti şu tarihe kadar bitiricem diye? Gören de ücretli script anlaşması yapmış ama zamanında scripti teslim etmemiş sanacak sizi. Bu kadar irdelemeyin birşeyi. Yapılacak dediysek yapılacak. Bizde insanız bizim de hayatımız var! Sen istediğin zaman değil ben istediğim zaman paylaşırım yazdığım scripti. Eğer ki burada konu açıpta gidip ücretli olarak satacağımı düşünüyorsan bu zamana kadar emin ol ücretli script bölümünde satışını görürdün. Polemiğe girmek istemediğim için senin bu tarz mesajlarına cevap vermeyeceğim bilgin olsun.

İyi forumlar.
Ben halen sonuç odaklı soruyorum olayı konuyu kapanması için tartışmayamı gitmeye çalışıyorsunuz yoksa ortada yaptıgınız yada başladığınız bir çalışma varmı? Burda öyle herkesten yorum ve istek alıyorsanız arkasında durcaksınız tabi?

He duramıyorsanız eğer konunun kapanması yada unutulması için tartışma başlatmak yerine açıkça yazın konuyu kaldırsınlar bu kadar basit..

İcraaat icraaat icraaat burası icraaat forumu chat yada sohbet forumu değil bir bilgin var ve paylaşacam diyorsanız paylaşmalısınız eğer sadece lafta sözde kalacaksa forumu böyle saçma sapan konular açarak kirletmeyin lütfen !...