Arkadaş niye bölünmeye çalışıyorsunuz ? Sinir oluyorum 5 kişi olan grup oluyor hepsini geçtim içi boş grup. Sosyal medyada twet atarak, forumda tartışarak olmuyor bu işler. Azizin köpeği dediğimiz 12 numara var zaten yetmiyor gibi fenerist denilen bi çakma grup daha var. Beşiktaş'ın çarşısı, Galatasaray'ın Ultraslanı varsa Fenerbahçemizin de
GFB diye bir grubu var belki bilirsiniz gelin bu gruba, hafta sonları grup olarak maçlara gidin, maçtan sonra hesaplarınızdan twet atın.
Statta zaten sorunlar yaşanıyor yine azizin köpekleri olarak bilinen bir anadolu gfb diye bir grup var ki gerçekten azizin adamları statta Atatürk diye bağırtmayan bir gruptur bu.
GFB grubunu sevmiyorsanız buna bir şey diyemem ama dediğim gibi, Üniversiteli arkadaşın katılıp seslerini duyuracağı ünifeb var liseli kardeşlerimiz için yine alt grupları var.
Küçük Bir Grupken , Büyülendim Heybetinden
Sen Hep Nerdeysen , Koştum Peşimden..
Sana Gelemezsem , Bilki Ölmüşüm Ben
Sen Fenerbahçe , Kalbimde En Derinlerdesin
Sen Fenerbahçe , Gündüzümdesin Gecemdesin
https://www.youtube.com/watch?v=PXgn-DpViv8
Senelerce LiseGFB ile maçlara gittim, senelerce tribünlerde takıldım, Anadolu GFB ve GFB'nin ayrımı gözümün önünde oldu.
Ama şunu rahatça söyleyebilirim ki, GFB de bir taraf.
Sanıyorum ki arkadaşlar tamamen tarafsızlık, bağımsızlık, herkesin tartışacağı bir yer olma hedefindeler.
Reklam yapmış olmayayım. 12-13 sene önce kanaryalar.net vardı, oradan ayrılan bazı yöneticilerle birlikte yaklaşık 5-6 yıl önce sarikanaryalar.net'i kurduk. Sonra kanaryalar.net de kapanıp sarikanaryalar.net'e geldi. Bizim reklam, büyümek, PR çalışması yapmak gibi amaçlarımız yok. Zaten içeridekilerle aile gibiyiz, bu network üzerinen tanıştığımız ve ilk tanıştığımızda ilkokula giden, şu an üniversiteye giden onlarca insan var. Bunlardan biri de benim. Beklerim.