Kahraman Maraşlı Fatih Nalbantbaşı İstanbulda yapımı halen süren 3′üncü havalimanına verileceğini düşündügü
rtehavalimani. comu satın aldı ve 50bin dolara satıyor.
Kahraman Maraşta birçok ünlünün,tanınmış kişilerin isimlerini alıp satarak para kazanan Fatih Nalbantaşı,Son olarak rtehavalimani. comu satın alarak 50bin dolara satıyor.
Kentte gazetecilik yapan Fatih Nalbantaşlı,33Tlye tescil ettirdiği Domainleri kar ile satışa çıkarıyor.
Fatih Nalbantaşı 5bine yakın domaini tescilletiren nalbantaşı, son olarak yapımı süren 3. havalimanının ismini çıkan haberler üzerine mantıksal olarak tahmin ederek tescil ettirdi.
rtehavalimani. com ve rtehavalimanı. com isimlerinden oluşan türkce ve ingilizce isimli domainler fatih nalbantaşlı tarafından satılşa sunuldu.
Haberin Devamı ve Videolu haberi için Buraya Tıklayınız.