merhaba biyoloji bölümü mezunuyum mezun olalı bayağı oldu kpss askerlik fialn derkende iş bakamadım.şuan havadeğişimindeyim askleriğim muhtemelen bir ay sonra bitecek.bizim mermer dükkanı var çok kazandırmıyor babam işin başına geç işin yok güçün yok şeklinde çok aşırı bir baskı yapıyor.kalbinide kırmak istemiyorum ama bazen ağzını burnunu kırasım da gelmiyor değil :P.Dükkan konusunda da işi çok sevmiyorum bir de dükkanın başına geçsekte biliyorum babam her şeye karışır yine duramaz.bu sefer tekrar kavga ederiz.bu bir çok kez oldu artık iyice soğudum işten.ama şimdide dükkan ile ilgilenmiyon diye kavga ediyoruz.iyice sinir etmeye başladı beni yok evlendireceğim seni diye kendince kız bakıyor.(her ne kadar kabul etmesede amacıı beni masrafa sokup dükanda tutmak gibi).kafasına göre millete telefon edip hayırlı bi iş için geliriz diyor.Hani tamam dediği kızlar güzel de para yok iş yok orada bir uyduruk dükkana güvenip ben nasıl evleneceğim zaten

babam anlatıyor yok biz şu kadar borç ödedik bu kadar iş yaptık yahu o zaman sen neden kazanamıyon dükkandan diyom ben beceremiyom ondan diyor.neymiş ben yaparmışım.bizde bir arsa var onu satalım diyorum madem ben anlıyorum benim dediğim olsun ona da yanaşmıyor,sen ne anlarsın diyor.böyle bir çelişkiler içindeyim