Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya abi muhalefet değil be.Sadece işe yaramıyor.Hani derler ya fakirin umutları diye.Ben de diyorum ki millet boş vakit kaybetmesin...
Ayrıca benim açtığım bir kaç işe yarar konu var...
İki ay sonra bir konu açacam inşallah,açtığım konu ile de herkes hem kaliteli backlink alacak hem de etkisini görecek.Ama kendim deneyip,etkisini göremeden la gelin edu buldum ekleyin uçun demek gösteriş olar gibimden geliyor...
Tamam sustum abi.Hayırlısı.
Mehmet abee sende kızma hee

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:58:50 -->-> Daha önceki mesaj 11:57:13 --

Verdiğim link adam gibi çalışıyor abi.Aldığınız sözde linklere bakın,orada böle bir kelime geçiyor ve o kelimelerden hiçbiri son bir haftadır index almamış.Ben backlink satmıyorum ki ekmeğimle oynansın
Bak Gözüm diğer kelime ve siteler ticari sır onun için sana seowarp ın son 14 gün içindeki bazı anahtar sözcüklerdeki gelişimini gönderiyorum. lütfen artık yeter ya düzgün bilgi paylaş olmuyorsada olmadığını ispatla yada artık yazı yazma bak 1 aydır bahsettiğim linklerden hariç paylaşım veya link alımı veya site içi iyileştirme yapmadım sonuç aşağıda
inanmıyorsan tek tek arama sorgusu yap görürsün