SABOCES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir tane güzel konu açın bari millet bilgilensin. Adam satış yapmıyor bişi yapmıyor bu kadar muhalefet olmayın Sizinde fikirlenize saygılıyız açın bir konu makale tadında okuyalım hep beraber..
Ya abi muhalefet değil be.Sadece işe yaramıyor.Hani derler ya fakirin umutları diye.Ben de diyorum ki millet boş vakit kaybetmesin...
Ayrıca benim açtığım bir kaç işe yarar konu var...
İki ay sonra bir konu açacam inşallah,açtığım konu ile de herkes hem kaliteli backlink alacak hem de etkisini görecek.Ama kendim deneyip,etkisini göremeden la gelin edu buldum ekleyin uçun demek gösteriş olar gibimden geliyor...
Tamam sustum abi.Hayırlısı.
Mehmet abee sende kızma hee

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:58:50 -->-> Daha önceki mesaj 11:57:13 --

MehmetCAKIR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rica Ediyorum Bu konu başlığı altında daha fazla gerçek ölçülmüş ve sonuçları olan ÇALIŞAN linkleri olmayan postlara cevap yazmayın konu konuluktan çıktı.
birilerinin ekmeğini engelledi anlaşılan bu konu habire saldırıyorlar. ah birde verdikleri linkler adam gibi çalışsa
Verdiğim link adam gibi çalışıyor abi.Aldığınız sözde linklere bakın,orada böle bir kelime geçiyor ve o kelimelerden hiçbiri son bir haftadır index almamış.Ben backlink satmıyorum ki ekmeğimle oynansın