Google play store'da bilindiği gibi sıralamada bir kaç faktör rol oynamakta. Bunların başındada uygulamalarınızın aldığı yorumlar gelir.

Ödeme Kanalları
İş Bankası

Önemli notlar:
- 500 indirmeye ulaşmamış uygulamalarınıza tavsiye edilmez,
- Yapılan işlem doğal bir işlem değildir yani tıpkı seo yaptırırken ücret karşılığında link satın almanın doğal bir işlem olmaması gibi.
-Ücretlere eleştiriler alıyorum lakin unutulmamalıdır ki benim çalışmalarım diğerleri gibi otomatik çalışmalar değildir. Manuel olarak işlemler tamamlanır. Bu nedenle 15 25 liraya aldığınız hizmetlerle benimkini lütfen karşılaştırmayınız. Aradaki farkı uygulamalarınızın sıralamasında değişiklik olmadığında veya olumsuzluk yaşadığınızda farkedebilirsiniz. Fiyatlar sabittir. Sadece tekrar sipariş veren müşterilere 5 TL'lik indirim uyguluyorum.

Konu içerisindeki referans sayım az olsada Google Play developerlarına mailing ile çok sık ve geniş çaplı tanıtımlar yapmaktayım, 350+ farklı yerli/yabancı uygulamadan olumlu sonuç almak tesadüf olmasa gerek.

teslimat süresi normal şartlarda en geç 2 gündür.

İlk r10 referansı geldi;
gunesbjk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadasa 2 adet ıs verıldı gayet basarılı bır sonuc aldım hızlıda teslım ettı herkese tavsıye ederım
Google şu günlerde bir takım güncellemeler yapıyor bu nedenle bu dalgalanmalar durana dek yeni iş alımı yapmıyorum. Ödemesini yapan müşterilerimdende anlayışları için teşekkür ederim, tetikte bekliyorum ilk fırsatta teslim edilecek. Aslında tüm işlemler tamamlanmıştı fakat bahsettiğim güncellemeler dolayısıyla verilen yıldızlar ve yorumlar tek kalemde silindi.