Ysm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar öncelikle size durumu izah etmek istiyorum.

Beylikdüzü tarafında oturan kız arkadaşım için bu konuyu acıyorum.

Kız arkadaşım 2 ay önce babasını kaybetti ve anneside bunu 8 aylıkken terk etmişti babasınıda kaybedince iş hayatına atılmak zorunda kaldı şuanda annanesinde kalıyor oda yaşlı olduğu için mejburen eve bakmak zorunda.

Yaklaşık 5 aylık bir zaman diliminde birden fazla yere başvurmuş olup düzgün bir işe alınmamıştır gittiği yerlerde durumunu belirttiği için aşalayanımı dersiniz yoksa ondan faydalanmaya çalışanımı dersiniz buna benzer durumlarla karşı karşıya kalmış birisi ve inanıyorum ki burada yardımcı olabilecek iş verebilecek yada yönlendirebilecek birileri vardır.

İş vasıfları ve özellikleri
Okul: Lise çocuk gelişimi bölümü mezunu
Bilgisayar bilgisi vardır öğrenmeye açık ve her işi yapabilecek derecede birisidir.
Yaşına göre büyük gösterip diksiyonu düzgün ve oturaklı biridir kesinlikle her iş yerine rahatlıkla uyum sağlayacaktır.

Açıklama biraz uzun oldu belki ama zamanını ayırıpta okuyan ve yardımcı olabilecek herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Not: İş yeri İstanbul Beylikdüzü ve civarlarında olması gerekmektedir.
Lise çocuk gelişimi mezunu ise mutlaka özel anaokullarından birine yardımcı öğretmen olarak girebilir.
Bir cv hazırlayıp çevredeki anaokullarına bırakmayı deneyin, henüz anaokulları tam açılmadığı için öğretmen arayışları var, şansınız bol olsun.