Bilo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tynt değişik hizmetleri var, ister içerik hırsızlarına karşı kullanın, ister reklamlarınızın çalınmaması veya başka yerde yayınlanmaması için, ister reklam gelirlerinizi yükseltmek veya sosyal medya trafiklerini artırmak vs vs vb. yönelik servisler. ama bu çalışmada buna ilişkin bir şey kullanmamıştım, inceliyorum.

ancak dtscout'dan hiç haberim yok, sitemdeki tek yabancı şey sayfa altındaki amung istatistik, belki onun javascript kodlarından filan olabilir, anladığım kadarıyla reklam performanslarını düşürmeye yönelik birşeyler filan gerçekleştiriyormuş, başka bir fikrim yok.

bu arada dtscout sizin sisteminizden kaynaklanarak görünüyor da olabilir, isterseniz sizde bir kontrol edin kendi sisteminizi veya cookileri yada belki yer sağlayıcımdan geliyordur, bilmiyorum şimdilik başka bir fikrim yok.

tabiki rekabet değerleri yüksek olan kelimelerde sıralamaya girmek çok daha zordur. fena sayılmayacak derecede yüksek değerleri olanlar bile sıralamaya girdi. ama 20 taneden biri hiç girmedi mesela....
diğer yandan evet 3+ kelime olsun dedim. ama buradaki esas amacımızın ne olduğunu da unutmamak lazım. o yüzdendir ki konunun ilk başına açıklama getirdim.

diğer yandan e tutupta "otel" yada "oyun" vs. gibi tek kelimedede cuk diye sıralamaya girilmez. onlar için 15 dakika değilde, 2 saat filan uğraşmak lazım
ama olur mu olur, onlarında yolları yok mu, tabi ki var

sevgiler.
Sevgili @Bilo paylaşımlarını bende takip ediyor, takdir ve tbr ediyorum. Fakat bu uygulamalar senin kurmuş olduğun sitede çalışıyor. İstersen tarayıcına bir http header eklentisi kurduğunda görebilirsin. Bu sitelerden bir kısmını biliyorum kopyala yapıştır mevzuları backlink mevzuları v.s. Fakat benim bu konuda, hızlı sıralamaya girmesindeki en büyük nedenlerden biriside bu çalışan uygulamalara bağlıyorum açıkcası oda tahmin diyorum sadece bakın hızlı index demiyorum hızlı sıralama diyorum karıştırmayın lütfen. Tabi bu ne kadar doğrudur veya yanlıştır bilemem. Seni eleştirmek için veya üste çıkmak gibi niyetimde kesinlikle yoktur. Sorumu sormamdaki amaçta o yüzdendi.Ayrıca temiz hesap yorumunada sonuna kadar katılıyorum. Surçi lisan ettiysek afola.