Merhabalar,

Birkackere arkadaslarimiz PM atmis sanirim sorun yasanmis info@kimy.net adresine mail atarsaniz veya mail adresinizi gonderirseniz sevinirim.

Saygilarimla,

cahveci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam admin pm

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:48:46 -->-> Daha önceki mesaj 19:53:50 --

hocam azcık ilgilenseniz cok sevinicem size bu ay icinde 2 pm burayada 3 üncü mesajım admin pm yollarsanız cok sevinicem

Merhabalar,

Guncellemeden dolayi bir gun aksaklik oldu suan kullanabilirsiniz banka bilgileri PM ile gonderilecektir.

Saygilarimizla,

slideshare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Admin paneline giremiyorum, şifre hatalı diyor, acaba sizin sunucu kapalı olduğundan mı erişim sağlayamıyoruz yönetim paneline ?

Bu arada bir arkadaşa daha script alacağız, hesap bilgilerinizi tekrar alabilir miyim ?

Merhabalar,

Admin bilgileri PM yollanmistir.

RadikaL.org adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
admin panel bilgilerini yollarmisiniz

Merhabalar,

tekrar deneyebilirsiniz? Suan icin sorun gorunmemektedir.

Ukash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar Demo sayfasi açilmiyor ayrica pm attim 1 adet satin almak istiyorum

Merhabalar,

Guncellememiz yayinda suan guncelleyebilirsiniz sitenizi.

Saygilarimizla

GalipErdem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 Ağustos pazartesi günü konuya attığınız mesaj
Merhabalar,

Suan guncellememiz aktif, beklemeden dolayi kusura bakmayin yogun bir donemdi.

Saygilarimizla

Effe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Guncelleme
Merhabalar,

Arkadasimiz yardimci olmus fakat www.kimy.net sitemizden daha detayli inceleyebilirsiniz. Akliniza takilan soru var ise info@kimy.net adresimizden yardimci olmaya calisalim.

Saygilarimizla,

Ertunga adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam biraz cahilim kusuruma bakmayın bu scripti anlayacabileceğim dilden açıklarmısnız bu script nedir ne işe yarar niye almamız lazım ayrıyetten demoda istiyorum
Merhabalar,

3 bot tamamen guncellendi ayrica web.tv botu eklendi

saygilarimizla,

singleboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dostum şu youtube bot unu devreye al artık

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:35:57 -->-> Daha önceki mesaj 21:35:26 --

Merhabalar arkadaslar,

Bi kacgundur guncelleme suresinde oldugumuz icin mesajlara cevap yazamadik. Fakat an itibariyle guncellememiz hazir durumdadir.

Guncellemeyi kurabilir sadece kurduktan sonra bir kere www.domain.com/update.php dosyasini calismaniz gerekmektedir.

Destek veya guncellemede sorun yasayan arkadaslara yarin cevap verilcektir.

Saygilarimizla,