İsmail Kartal'ı bilmiyorum. Başarılı olmasını isterim. Ama Aziz Yıldırım'ın artık desteklenmesi Fenerbahçe'ye zarar getiriyor. Taraftar isterse yarın başkan diye bir şey kalmaz. Ama taraftarın yarısından fazlası halen sahip çıkıyor.
Efsane 89 kadrosunun ya sol yada sag beki idi. Futbolcuyken cok sert ve pis oynardi. Bayagi kufur ederdi. Kemikciydi. Bayagi esmer olmasindan dolayi lakabi Arapti. Bu bayagi agresif biridir, yani otorite karsisinda sorun yasama ihtimali yuksek. Osieck 93'te geldiginde bunu kovmustu. Kafasina gore oynardi, yani takim oyuncusu degildi. TDlik yetenegini bilmiyorum, ama simdiye kadar super lig takimi calistirmamasi sanirim biraz fikir verir.
Sahsen ben Arap Ismaili severdim, ama bu pozisyonu kabul ettikten sonra sogudum adamdan. Arabin bu gorevi kabul etmemesi lazimdi. Yanlis isler bunlar. Arap Fenerbahceyi calistirmak istiyorsa once bilgisini anadolu takimlarinda gostermeli. Fenerbahce deneme tahtasi degil, yuzmilyonlarca dolar paranin dondugu buyuk bir organizasyon, boyle amatorce yonetilmemeli.