Tavsiyem şu yönde olacaktır.
Enpara olabilir: işletim ücreti yok , havale eft ücretsiz , hızlı hizmet Finans banka ait bir hizmet 2500 ATMsi varmış.Şuan şöyle bir kampanyası var.
Alıntı
Kampanyadan yararlanmak için Spotify, Apple ID, Google Wallet, Facebook ya da Steam hesabınıza öncelikle Encard'ınızı tanımlamanız gerekir. Ardından Spotify, iTunes, App Store, Google Play, Facebook ve Steam üzerinden 31/12/2014'e kadar Encard'ınızla aylık toplam 50 TL'ye kadar yapacağınız tüm harcamalarınızın %50'si bir sonraki ayın en geç 3. iş gününe kadar iade edilir.
Nuvo TL kart yapıkredi hizmeti hesap işletim ücreti yok. Havale eft ücretsiz. atm sayısı 3121 tane. Şuan şöyle bir kampanyası var.
4 tane alışverişten birtanesi bedava 4 tane alışveriş toplamın 200 TL geçsin 50 TL sana nakit para veriyorlar. Bu ay son 31.08.2014 halen yetişebilirsin.
igaranti paracard garanti bankasınn hizmeti 4000 tane şubesi var. havale eft ücretsiz hesap işletim ücreti yok. (15 eylule kadar sonrasında belki değişebilir)
şuan için bir kampanya klamadı önceden iyi kampanyaları vardı.
kuveytturk havale eft ücretsiz hesap işletim ücreti yok. Bir çok hizmet ücretsiz bankanın atm sayısı yazmıyor fakat şube sayısı 287 olduğuna göre ortalama 500 üzeri diye düşünüyorum. Kampanya vs hiç birşey yok.
Sonuç olarak ben şuan 4 tanesinide kullanıyorum 4 tanesinide alabilirsin yada arasından birtanesi seçebilirsin o kadar yazdık bu mesaj bence like edilir.