Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgili Bilo öncelikle bu mesajı yazarken sana karşı hiçbir art niyetim yok

Önemli olan yazının üst sıralarda indexlenmesi değil, o yazının uzun vadede istikrarlı bir şekilde üst sıralarda kalmasını sağlamaktır.
Bu kelimelerin hepsi 1. sırada dahi indexlense benim için birşey ifade etmez.
Google siteleri her saniye bir şekilde test ediyor.Bunun için birçok kriteri mevcut. Yaptığınız çalışmaya göre bir anda tepeye çıkarken bir anda sayfalarca geriye düşebiliyorsunuz.

Bu şekilde kısa süreli bir başarı istiyorsanız, bir proje kurun ve hacklink alın. Paranızı kazanın. Zaten hacklink için yaptığınız harcama kazancınız yanında (projeye göre) çok küçük olacaktır.Daha sonra başka bir projeye girin yada eski projeye devam edin.Bu bir yöntem.

Bu konuda neyi kanıtlamaya çalıştığınızı pek anlamadım.

Eğer biraz daha üst sıralarda index almayı hedeflediyseniz, yapmış olduğunuz işlemler bana çok boş geldi.Bunu neden söyledin derseniz, yakın bir zamana kadar bir blog sitem vardı.
Başlık çok çok uzun ve alakasızdı, site içi seosu 0'dı, 1000den fazla w3 hatası vardı, etiketler bile indexlenmiyordu, kelimelerde strong gibi özel çalışmaları yoktu, alt sayfaydı...
Sonuç günde 15.000 hit toplam 2.5 milyon ziyaretçi, her açtığım konu ilk 3te index alıyordu...

Ben şunu iddia ediyorum. içerik ve sitenin oturması çok önemli.Diğer konular bana teferruat geliyor.İllaki sizde görmüşsünüzdür, bazı sitelerde ne seo var ne teması tema ama siteler 10binlerce hit alıyor. Düzenli bir site elbet güzeldir ama, direk boş bir site açıp, index almak ve bunu bu ufak ayrıntılara bağlamak mantık dışı geliyor.
Bu konuda bilo arkadaş nasıl üst sıralara çıkarım veya nasıl yüksek kar marjıyla para kazanırım dememiş ki.