Buna paragraf paragraf yanıt vermek istiyorum. Zira herkes için iyi bir açıklama/bilgilendirme olacaktır diye düşünüyorum.

mccyclonee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konuda açıkça bu işlemin hangi siteler tarafından kullanması gerektiğini belirtmeniz gerekir diye düşünüyorum çünkü insanlar gerçekten en doğru sistemin html olduğuna inanarak bu şekilde html sistemler üzerinden site üretmeye çalışabilirler.
Anlatacak olduktan sonra bunun ucu bucağı yoktur. Şimdi tutupta günlük bir ton içerik girilmesi gereken bir sitede yani admin panelinin olması gereken bir sitede adam tutupta benim gibi mal mal html site hazırlamaya kalkarsa ne deyimki. Tabi ki en doğrusu ne html dir, ne cms ler ne aps ne php. En doğru şey; Olması gereken şey neyse odur. Bunun kararını oyun kurucunun vermesi gerekir. Ki bu başlı başına ayrı bir şekilde ele alınması gereken bir konudur.

google'ın en önemsediği şey müşterinin yani kullanıcının arama motorunda aradığı şeyle ulaştığı sonucun birbirine ne kadar eşlendiğidir...
kesinlikle haklısınız.

siz de seo çalışmaları ile hem kullanıcı memnuniyetini artıracak çalışmalar üretir
seo ile kullanıcı memnuniyetinin bir alakası yoktur. Kullanıcı memnuniyeti pazarlama ile alakalıdır, yani SEM ile ilgilidir.

burada sizin yaptığınız kısa vadeli olarak tam uygunluk sağlamak suretiyle google'ı aldatmaya çalışmaktır
%100 haksızsınız. Siz şu anda bulunduğunuz bu konuyu baştan sona yanlış algılamışsınız hocam. Hep yazmaya çalıştığım gibi. Bu başlığın amacı, googılın istediklerini göstermeye çalışmaktı. Şu anda yaptıklarımızın son kullanıcı ile uzaktan yakından bir alakası yok. Açılan sitenin google dan gelecek ziyaretçilerden HİÇBİR beklentisi yok. Burası WEBMASTER platformu, ve bu konuda webmaster lara, yani SEO ile alakalı bir başlıktı.

Son kullanıcı için yapılan şeyler SEM dir. Pazarlamadır, bambaşka bir konu ve uzmanlık alanıdır. Forumun diğer taraflarında SATIN ALDIĞINIZ sosyal medyadır, vs vs vs.

ve kullanıcı memnuniyeti konusunda bir üretkenlik gösteremediğiniz için sitelerin bir işe yaramayacağı ve uzun vadeli olarak html bir sayfanın orada tutunamayacağı açıktır.
Bir üsttede belirttiğim gibi. Bu başlığın konusu SEO dur. Kullanıcı memnuniyeti konusu değildir. Tekrar ediyorum. İki ayrı konuyu karıştırmayalım.

seonun temeli olan kullanıcıya düz html sayfalar asla hitap etmez.
üzgünüm, yine haksızsızınz.
Seonun amacı seodur. Kodlamalardır, kurallardır, disiplinlerdir vs.
ve
zaten nerede hazırlarsanız hazırlayın, cms lerden herhangi biri (wp, joomla, drupal v.) veya herhangi başka bir şey. e onların hepsi html

Sadece kolay işlem yapılabilmesi için panelleri var. ve dolayısıyla açıkları.

Sonuç olarak.
Her şey, amacına uygun yerde uygun şekilde yapılmalı

sevgiler.
.