Bilo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fikrimi söyleyim, siz yine katılın ya da katılmayın.

Footer şudur:
"Eğer birşeyler, her sayfanın altında varsa, o footer'dır"
Ben page veya post olarak yanlış ifade etmiş olabilirim.
Benim "page" den kastım, "her sayfanın altında olan" dır.

Bu yüzdendir ki, sizi baktığınız her şey, post değil, page dir. Tıkladığınızda gelen sonuç sayfasındaki başlık ve güncelleniyor ibaresi ise "page" değil "post" dur üstatlar.
.
Ben yorumu silmiştim, genel olarak farklı düşünüyorum çünkü.
Yani, olay footer olayı da değil pek. + veya - denenir, tartışılır elbette de.
2-3 dk içinde 1.sıraya çıkan 3 farklı örnek koymuştum, kaldırdım geri.

Yani, buradaki adamlara 3-5 yazı yazıp, biraz da anlık yükseltince sonu facia olur. Adamlar içerik bile eklemez.

(tepki verecek arkadaşlar, sakin... Benim kimleri kastettiğimi onlar ve zamanla gelip konuyu okuyanlar anlar zaten.)

Bir yöntem gösterirsiniz, canına okur evirir çevirir, google yetti artık dedirtirler.

Hani, blogger gibi, ziyaretçi defterleri gibi.. Ne bileyim, prli bloglarda yorum kastırmak gibi.

Dönem dönem gelir ve gider. Haa, bazı yöntemleri deneyemeyecekleri için sıkıntı yok ancak, işin sırrı belirli kriterlerde değil yani.

Anlık çıkarılsa da, önemli kelimelerde pekte sıralama alamaz ve fazla sürmeden düşer. Birçok kez denedim.

Haaa, eskiden 10-15 madde ekleyip bunları bunları yapın diye yazarlardı.

50 kişi ayrı ayrı aynı şeyleri yazardı. Her konuda da tebrikten geçilmezdi.

Adamlar boş işlerle oyalanıp dururken atı alan üsküdarı, oradan da bulgaristanı falan geçerdi.

Neyse, elbette belirli bir sistemde her türlü çıkar kelimeler.
Deneyip birkaç ayrı şekilde eklediğim gibi 3 kelimede 1. sıraya anlık çıktı. Silmeseydim belki düşmezdi de. (henüz 1.sıradadır ve 10 gün falan da durur muhtemelen.)
Zor kelimelerde biraz daha geride çıkar.
Ama dediğim gibi, insanlar boş boş oyalanır durur.

Gerçekten kalıcı işlem isteniyorsa, google için değil, kullanıcı için çalışmaya devam....

Vaktimiz biraz boşa gitti uzun uzun ama, siz de vakit harcadınız.
Yine de genel konunun ele alınmasından dolayı teşekkür ederiz.