PesimisTr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Program alındı. Ödemesi yapıldı. Arkadaş sağolsun çok ilgili. Bir kaç gün içinde programla ilgili daha detaylı yorumumu yapacam. Konu sahibine hayırlı satışlar dilerim
Hayırlı olsun, umarım yararını görürsünüz.

sampiyonbjk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
program birde biz aldık bakalım iyi işler
Hayırlı olsun.
faruks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Programı dün geceden beri muhtelif hesaplarımda kullandım, gayet işlevsel ve kullanışlı. Bu saat itibari ile toplamda 2.000e yakın takipçi yaptım
Hocam programı satın alan herkes sizin gibi taktiksel düşünse zaten güzelce kasarlar hesaplarını ama çoğu alan arkadaş programı açıp başlat'a basınca takipçi dolsun istiyor ama aktif bir takip tag'ı bulamadıkları için olmuyor. Sonra program sorunlu mu diyorlar insanın morali bozuluyor. Yorumunuz için teşekkürler, umarım daha çok kasarsınız.
FikirTohumu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birini takip etme limiti 500, 600 kişiyle mi sınırlı programda? Fazlası olmuyor 5 ayrı hesapta denedim...
Arkadaşlar soran herkese teker teker söylüyorum, programın Hashtagger kısmında Alt Yapıda v1.1'den beri 1 adet kod değişikliği bile olmadı. Lütfen ama lütfen gördüğünüz şeyleri hemen program bozukçasına yorum olarak buraya atmayın lütfen diyorum tekrardan. Limit 900-1000 arasında ban yememeniz için bir arada kendi belirleyip duruyor. 500-600'de öyle sorunlar yaşatmasının sebepleri şunlar olabilir;

1. Tag aktif değildir
2. Tag aktiftir ama genelde aynı kişiler tweet atıyordur.

Bu durumda programın hiçbir suçu yok, tweet atmayan insanları takip edecek hali yok.

Bu tarz sorunlarda bekleyin, tekrar deneyin. Son 5 günde 30 kadar kullanıcı bana programı çok aktif kullanıp iyi dönüşler aldığını söylerken son 5 günde 10 kişi de her ufak şeye sorunlu mu program vs. diyor. Bekleyin sadece, kul yapısı sonuçta bozulursa da ben anında güncelliyorum zaten. Değişiklik yapılırsa da duyuru bölümünden yayınlıyorum.

1 Haftalığına Şehir dışına çıkıyorum, program şuan 1.1.9 versiyonu ile sorunsuz bir şekilde çalışmakta. (Her sorun var denildiğinde açıyorum programı nasıl oluyorsa bende ve dene diye söylediğim tüm arkadaşlarımda çatır çatır çalışıyor.) 1 haftalığına satışları Mobil yol ile halledebilirim, skype'a girmeyeceğim. PM atarak satın alabilirsiniz.