bluefb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bahsettiğiniz düzeni yapmak mümkün fakat siz kullanırken kategori düzenini çok iyi yapmanız lazım.Açıkçası eklemek istediğim fakat genelde kategori kullanımını bildiğim için eklemediğim bir özellik.

Misalen Windows alt kategorisi yamalar kategorisine program eklenirken hem windows hemde yamalar seçiliyor.Bu yanlış! Burada sadece yamalar seçilmesi gerekir ki sistem doğru çalışsın.

Ayrıca bahsettiğiniz sistemi kullanmanız için devasa bir kategori yapısına sahip olmalısınız.10-20 kategori için bu sistemi kullanmanın gereği yok diye düşünüyorum.2 durum söz konusu 1.si ziyaretçiyi kategoriden kategoriye gezdirmeye çalışmak 2.si sadece belirli kategoride tutmak.

Soru olarak kullanım kolaylığı diyeceksiniz ki benim en çok dikkat etmeye çalıştığım olay, fazla derin bir kategori yapınız yoksa zaten kullanıcı aradığı kategori içerisinde olacak ve maximum orada 5sn kalacak?

Bu şekilde düşünüldüğünde her 2 kategori şeklininde farklı yararları olduğunu göreceksiniz.Ayrıca menüyü çok katmanlı yaparak ana kategorilerden geçiş yaptırmayı kolaylaştırdım.

Saygılar..
su sekilde mesela android yazmissiniz android den yola cikalim
android=>oyunlar=>macera oyunlari=> sonuclar

isin icinden cikamayiz bu sekilde bir kategorileme kullanirsak ayrica
sizin bahsettiginiz sekilde yapan biri isi bilmiyordur ornegin macera oynu kategorisi ve android kategorisi seciecekse zaten macera kategorisinin acilmasinin luzumu yok zaten android kategorisin macera dahil olmak uzere hepsi listelenir.