Merhabalar,
Mail ile donus yapildi, ayrica uzerinde calistigimizi bilmenizi isteriz.
Saygilarimizla,

Effe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Mail atıyorum fakat 3-4 gündür herhangi bir cevap alamadım güncellemelerle ilgili. Mail ile veya konu altından açıklama talep ediyorum. İyi çalışmalar dilerim.
Merhabalar,
Admin bilgileri PM atilmistir.
Saygilarimla.

Minimalite adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Admin panel demo pm alabilirmiyim.
Merhabalar,

Maalesef video eklemeri icin api hizmetimiz yoktur.
Saygilarimizla

cakirtasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
video eklemeleri için api sistemi mevcut mu acaba ?
Merhabalar,

Bizden script almadiginizi varsayiyorum cunku lisans bilgilerinde kaydiniz yok. Bu nedenle destek hizmetimiz hakkinda bilginiz yoktur.

7/24 Mail - TELEFON ile destek alabilirsiniz.

Guncellemeyle ilgili araya bayram girmesi ve botlarin sorun cikarmasindan dolayi bir sorun yasandi. Fakat sizin itham ettiginiz " sorun kişilerin pek ilgisinin olmaması sanırım ayrıca botların çalışmaması" konu gercegi yansitmamaktadir. Scripti alan arkadaslarimiz biliyor bu konuda hassasiz gece bile teslim kurulum yaptigimiz olmustur.

Saygilarimizla

osx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hersey güzel script güzel ama tek sorun kişilerin pek ilgisinin olmaması sanırım ayrıca botların çalışmaması. güncelleme konusunda dönüşte yok.

Merhaba,

Botlari guncellemeye eklemek icin beklettik sizi fakat guncellemede eklemeyi planladigimiz kullanicilarin video yukleme ozelligi birden fazla eklenti ve ozelligi etkiledigi icin sorun yasadik. Bu nedenle uzadi bizde daha fazla bekletmemek icin bugun botlari acil guncelleyerek basit guncellemelerle yayinlayacagiz.

Saygilarimizla,

GalipErdem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 haftadır güncelleme bekliyoruz. Youtube botunun güncellemesi bu kadar zor olmasa gerek. Dahası şu gün çıkacak bile demiyorsunuz. Pazartesi çıkacaktı ardından bir açıklama yapıyorsunuz en kısa zamanda diye. En kısa zaman ne zaman acaba?

Merhaba,

admin bilgileri PM olarak gonderilmistir.

Akif95 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
admin paneli demosu görebilme imkanımız varmı?
Merhaba,

admin bilgileri PM olarak gonderilmistir.

dkavcioglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam demo bilgileri ala bilirmiyim.