çok teşekkür ederim çok hızlı bir şekilde lisansım onaylandı daha iyisini görmedim...
Aramıza hoşgeldiniz cemer bey.
Öncelikle kusura bakmayın çok vakit bulamadım. İlk başta yoğunluktan dolayı 1-2 saat beklesemde sonrasında ardarda problemlerimi çözdüler sağolsunlar. Şu an için hizmetlerinden çok memnunum.
Sizin memnuniyetiniz bizim memnuniyetimiz, çok teşekkür ediyorum.
sanalpazar üzerinden lisans aldım ama bir türlü aktif edemiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen
Merhaba sanalpazardan kargo onayı verirseniz sistemimiz otomatik olarak ekleyecektir.
Sormak istediğim: diyelim 10 sitelik paketten aldık, ama sitenin 1 veya 2'sinde sorun çıktı ve sisteme başka site eklemek istiyoruz.Site ekleme veya çıkartma yapabiliyor muyuz? Ve 10 site barajını aşmak istediğimizde her site için ücret mi ödüyoruz? Ve son olarak 3 takipçi sistemi tüm siteler için mi geçerli yoksa her site için 3 takipçi mi veriliyor?
Cevaplandırmaya çalışayım
1) Eklediğiniz bir siteyi ancak lisans yenilediğinizde değiştirebilirsiniz.
2) İstediğiniz zaman paketinizi yükseltebilirsiniz, sadece aradaki farkı ödemeniz yeterlidir.
3) 3 takipçi aldığınızda hesabınıza 3 takipçi almış oluyorsunuz. Bu takipçileri istediğiniz sitede kullanabilirsiniz, ama site başına 3 takipçi şeklinde değil hesap başına 3 takipçi şeklinde.
Ödeme yaptım. Onaylanmasını bekliyorum.sanalpazar üzerinden gerçekleştirdim
Merhaba, beklemenize gerek yok, kargo onayı verdiğiniz taktirde direk lisansınız otomatik aktif olur.
Gazisoft scriptine tam uyumlu degil sorunlar yasiyorum ilgilenicek biri varmi ? 3 ggun boşa gitti lisansimda hala cozulmedi cvo alamiyorum
Merhaba, gazisoft ile tam uyumlu sistemimiz zannediyorum siz bir sorun yaşamışsınız, ben şimdi ilgileniyorum.
Bu arada botextra ile şu ana kadar
40.000.000 içek eklenmiştir sitelere, hep beraber büyümeye devam ediyoruz.
İyi çalışmalar.