dediğim türden sıkıntı sizde de oluyor ise büyük ihtimal hatlarla ilgili bir sorundur. çünkü bizim yurtlarda 100den fazla modem takılı hepsinde aynı sorun var vpn ile internet stabil, vpnsiz çile. modemden kaynaklanan birşey olsa kimisinde sorunlu kimisinde sorunsuz bağlanabilirdim. bence bu hatlarınız ile ilgili bir sıkıntı olabilir. en azından ttnet'e yada zyxel'e vpnli sorun yok vpn kapayınca sorun başlıyor diyebilirsiniz, onun üzerine belki çözüm üretebilirler.
Hocam keşke anlasalar dilimizden... İnanın son zamanlarda akraba oldum nerdeyse hepsi ile dinlemiyolar, kendilerine öğrettileri şekilde konuşup başka bişe yapamıyorum diyip kapıyolar...Ben kendim teknik destek vermeye çalışıyorum kendilerine böyle böyle durum diye ama yok yani... bilen birinin denk gelmesi için tekrar tekrar arıyorum düşünsenize
TTNET'i ara müşteri hizmetlerinde 20289 şu sicil nolu eleman ile görüşmek istediğini söyle.
Bende senin gibiydim bu adama rastladım sorunumu çözdü.
Hocam, bu dediğinizi dikkate alıcam. Diğer aramamda bir şansımı deneyeyim.
o halde dns değiştirin derim. muhtemelen dns de hata var. oda olmazsa hızınızı 2megabit daha düşürüp tekrar deneyin. örneğin 8 ise 6 ya düşürün.
Hocam türk telekomun ve google un dnsleri filan denedim hep herhangi bir düzelme olmadı. Hız düşürme olayını ben de defalarca söylüyorum kendilerine ama ondan kaynaklı değil gibisinden zırvalıyolar üstte bahsettiğim gibi dinlemiyorlar, anlamıyorlar.
Bu arada gece, 2 ile sabah 8 arasında hiç problem olmuyor onu farkettim.