Selam arkadaşlar, digiturk play yüksek kaliteli lig paketi alacağım. ücreti 399 TL şuanda. Eğer beşiktaş taraftarıysanız, 159 tl vermeniz halinde ortaklık yapabiliriz. Diğer takımların maçlarını ben izleyeceğim için siz bu kadar az ücret ödüyorsunuz. Beşiktaş'ın oynayacağı tüm derbileri de siz izleyebilirsiniz.
Sadece beşiktaş maçlarını yüksek kalitede izlemek istediğinizde ödeyeceğiz ücret aşağıdaki gibi oluyor. (329 TL) bunu dikkate alırsanız sevinirim.
http://www.digiturkplay.com.tr/Iceri...eri-2014--2015
Katı kuralları olan bir ortaklıktan bahsetmiyorum. Yani "kardeşim sen beşiktaş maçlarını aldın, diğer maçlara el atma" diyecek değilim. Eğer özellikle izlemek istediğiniz bir maç varsa önceden bana söylerseniz, anlaşırsak izleyebilirsiniz pek tabii (Galatasaray maçları hariç) ama sık olmazsa iyi olur. İşim spor olduğu için çoğu maçı takip etme gibi bir durumum var. Dışarıda olduğum zaman yine bildirebilirim, "siz izleyebilirsiniz maçları ben dışardayım" şeklinde.
Bu şekilde uygun olan varsa bana yazabilirsiniz. Ücreti ben ödeyeceğim, ortak bir hesap oluşturulacak. Siz havaleyle ödeyeceğiniz ücreti atarsınız.