Paravan blog nasıl ve nereden açılmalı ?
Paravan bloglardan bahsediliyor ancak bir süredir araştırıyorum sonuç alamadım.
Paravan blogları blogspot gibi ücretsiz blog site sunan hizmet sitelerinden mi açmalıyım yoksa özel domain alarak mı ?
Paravan bloglar, Ana sitemizin içeriliği ile özdeşen içerik mi olması gerekiyor ?
Örneğin : Tatil üzerine bir ana sitemiz varsa 5-6 tane paravan diye kastedilen fake tatil web siteleri açarak içerik girip oradan link mi vereceğiz?
Paravan sitelere en az kaç makale eklemem gerekiyor,
Ana siteye vereceğimiz text linkleri, paravan sitenin neresine ekleyeceğim?
Biri tam olarak açıklayabilir mi?
Paravan blogun asıl amacı
ana sitenize backlink sağlamaktır. ( Hatta bazen trafik de getirir)
Bu amaçla ne kadar farklı siteden link alabiliyorsanız o kadar fayda görürsünüz.
Domaine kurulu site mi yoksa blogger gibi sitelerden mi daha fazla fayda görürüm demişsiniz. Benim tavsiyem domain üzerine 2-3 paravan site kurun daha sonra forumda ücretsiz blog kaynaklarını araştırın. Örneğin wodrpress.com blogspot.com v.s bunlardan açabildiğiniz kadar açın. İlk başlarda 1-2 ay kadar link çıkışı yapmayınız. Daha sonra bir birleri arasında link ağı kurabilirsiniz.
Paravan bloglar, Ana sitemizin içeriliği ile özdeşen içerik mi olması gerekiyor ? En büyük faydayı özdeş içeriklerden alırsınzı.
Paravan sitelere en az kaç makale eklemem gerekiyor, ; Ne kadar çok içerik eklerseniz o kadar faydasını görürsünüz.
Ana siteye vereceğimiz text linkleri, paravan sitenin neresine ekleyeceğim? Makalelerin içinden text link ya da resim ile de verebilirsiniz. Footer ya da side bardan da verebilirsiniz. Ama dikkat aşırıya kaçıp Spam site durumuna düşmeyin.
Kolay gelsin.