1 tane gördüyseniz sizin göremediğiniz çok sayıda vardır. Ama çok aşırı görmediyseniz sadece dış parazit uygulaması yeterlidir. Bu arada parazit aşısı diye birşey yoktur. (Aşı herhangi bir hastalığa karşı vücudun antikor üreterek; sonraki dönemde bu hastalık ile kaşılaştığında savunmasının güçlü olmasını sağlar) Parazittten bu şekilde koruyucu bir uygulama yoktur. Sadece vücutta bulunan parazitlerin uzaklaştırılması sağlabilir. Buna parazit uygulaması demek parazit aşısı demekten daha doğrudur.)
Her neyse kısacası kedinize dış parazit uygulaması yaptırın yeterli olacaktır. Birkaç gün için vücudundaki tüm pireler yok olacaktır.
Tamamdır teşekkür ediyorum

yarın veterinere gotureyım. Nasıl goturcem orasını hıc bılmıyorum kocaman oldu. kucukken bıle kafese koyamıyordum sımdı goturdum dıyelım ondan sonra orada kafese gerı nası koycam

Baska bır cozum yolu yokmudur bu işin?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:45:01 -->-> Daha önceki mesaj 11:44:22 --
Onu kımse sevmıyo

arabayı sarımsak kokutmak ıstemem :d yarın bı yerden bı sekılde pire ilacı bulayım ben en ıyısı.