IsaOZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç denemedim ama onaylanacağını sanmıyorum. Görünen URL ve hedef url farklı olacağından onaylanmaz büyük ihtimal. Hedef url ye neden link kısaltma servisi kullanıyorsunuz ki?
Teşekkürler. Affiliate kampanyalarında lazım oluyor. Tabi Adwords Affiliate işine baştan karşı.

avokado adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
AdWords, yönlendirilmiş URL veya döngüye reklam çıkmaya izin vermez. Kısacası kullanamazsınız. Hesabınız askıya alınır.

Ayrıca izin verse bile görünen URL ile hedef URL aynı domain olmak zorunda olduğu için kalite puanı olumsuz etkilenir.
Teşekkürler. Hangi anahtar kelimeden ne kadar performans elde edildiğini takip etmek için link takip servislerini kullanıyorum. Şimdi Adwordste hedef urlye takip linki koysam farklı domain diye sıkıntı olacak. Bu nasıl iş ya.

obidergi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eskiden kısaltılmış url ile yayınlıyorlardı sanırım, sonradan değişti. Geçtiğimiz zamanlarda çok fazla kısaltılmış link görünen link olarak kullanılıyordu.
Teşekkürler. Valla ben anlamıyorum artık bu adwordsün işlerini. Görünen linklere bakıyorum millet bingdeki yandexdeki diğer ıvır zıvır arama motorlarındaki arama sonuçlarına reklam vermiş. Ordan oraya, ordan oraya sürekli yönlendirme oluyor, adwordsün bir şey dediği yok.