GreenBar SSL bu konuda oldukça önem taşıyor
Adres satırının başında güvenli vs ibaresi çıkıyor, Lakin bu google yarın birgün adres barında ssl si olmayan siteler için bu güvensiz bir site ibaresi çıkarırsa işte o zaman sıç.tığımızın resmidir.
SSL satışlarında patlama olacak orası kesin. Hatta şimdiden konular aracılık komisyonla satış vs... hazırlıkları başlamıştır.
Adsenseden hatırı sayılır gelir elde edenler mutlaka alsınlar green bar ssl yi
20 tl ye alınacak olan ssl lerden bi cacık olacağını sanmıyorum.
SLL em varmı var muhabbeti olacak ama faydası olmayacak
Zira green bar ssl çıkan mı daha güvenli ? yoksa arada ssl sertifikası hatası çıkan yönlendirmesinde sorun olan sitemi güvenli ? Tabiki Green bar olan daha güvenli izlenimi veriyor.
Evet green Bar SSL çok pahalı yani 800-1.500 arası değişiyor onun bile muadilleri var
Velhasıl kelam google dediklerini bu zamana kadar yaptı bunun üzerinde duracaktır.
Arama sonuçlarındaki elemeyi buna göre yaparsa herkes biter
Kriterlere uymayana mama yok diyor açıkcası bu
Kopya içeriklerle mücadele etmesi gerekirken kimsenin beklemediği bir alandan vuruş yaptı.
Sağ gösterip sol vurdu zamansız yakalandık ve ortada izlenmesi gereken ciddi manada bir yol haritası yok... İlerleyen zamanda twitterdan bloglarından ipucu şeklinde yapılması gerekenleri yayınlayacaklarını düşünüyorum...
Şu anda nabız yoklama bilinç altına sokma harekatı yapıyor.
6 ay 1 sene sonra biz size bunu demiştik diyecek
Çok yakında forumda da SSL Uzmanlarını göreceğiz
öncesinde olmayan ama 1 haftada SSL Uzmanları olan kişiler çıkacak
SSL sertifikası kurulumu ayarları gerçekten zor basit olarak görenler ilerleyen zamanda bunu anlayacaklar.
host taşımasında vps vds değiştirmede sürekli bu ayarları yapmak gerekiyor bildiğim kadarıyla.
SSL hatalarında sürekli müşteri maduriyetleri yaşanacak
Bu konulardan çok banlanan olacak demedi demeyin.
Ve yıllardır hosting sektörünün içinde olan kurumsal fatura kesen firmalardan alım yapın.
En azından destek vs. sorunu yaşamazsınız + onların tecrübeleri yarın birgün forumda SSL ciyim diyenlerden daha fazla olduğu için, kişisel tavsiyem kurumsal firmalardan alın...
Tekrar ediyorum aracılardan komisyonculardan resmi bayisi olmayanlardan almayın canınız yanar paranız gider...
Fırsatçılar içinde bilmediğiniz sektöre girmeyin diyorum
r10 maceranız SSL ye girişinizle son bulabilir...
Konu oldukça önemli ama ne tür site sahipleri ssl ye geçecek bu herkesimi kapsıyor
Ne tür ssl alınması lazım bunların hepsi şu anda tam bir muaamma ...
Zaman içerisinde konu netleşir ona göre hareket ederiz.
En azından şimdilik hoppa hadi ssl alalımda üst sıraya çıkalım gibi hayale kapılmanın bir anlamı yok...
Saygılar.