Baris13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam , bende ehliyet sınavından kalmışım 3-4 gün önce öğrendim parkuru tamamladım hiç sorun yok , güzergahı yaptım kırmızıda durduk arkadan adamın teki geldi zart zart korna basıyor anayola karışmayım diye yana çektim tam o sırada yeşil yandı hazırlıksız yakalanınca 1 kere istop ettirdim bırakmış yüzsüzler, parkuru yapamayanları geçiriyorlar çok sinir oldum neyse konuya geliyim bende hyosung gt250r alma taraftarıyım fakat konunuzu okudum hyosungdan vazgeçip 600lük honda neden aldınız hem 2.el hyo lar 6-7bin nerdeyse 3 katına almışsınız , 600lük başlangıç için zor olmaz mı ? hyolar 20-25 kuruş yakıyor honda 50 kuruş demişsiniz. Son olarak hyo250 ile 600honda görünüşleri aynı büyüklükleri vb. ne etkiledi sizi honda 600 konusunda ? Neden hyo değil ?
Hocam o sıralar param kıısıtlıydı, sonra param birikmeye başladı. 600 Lük almadan önce biraz düşündüm, ama ben bilinçli bir insanım ilk gün dikkat ederim dedim. Kullanamama gibi bir endişem çok olmadı. Başta biraz daha eski bir model aldım, onda biraz motosikleti tanıdım, sonra bakımsız olan eski motoru satıp daha iyisini buldum onu aldım. Sıfır lastik takımı ve ebaydan sıfır egzoz getirdim. Şimdi yanlamaya bile başladım. 250R alsaydım kesin 1 haftada sıkılırdım iyi ki almışım

qLd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun hocam tekeriniz düz bassın, allah kaza bela vermesin. resim isteriz )
Teşekkür ederim hocam