Batuhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu ilgimi çekti kendi fikrimi ve ufak bir önerimi belirteyim

Açıkçası hocam sponsor bulabileceğinizi düşünmüyorum. En azından r10 üzerinden bulunamaz bana göre. Çünkü 5000 hem büyük bir miktar hem de bunun karşılığında sizin de dediğiniz gibi kesinlikle zarar edilecekmiş Yatırımcı değil sponsor arıyorsunuz gerçi fakat sponsor da kendi çıkarı olmayacağı sürece o kadar parayı çöpe atmaz

Benim önerimse şudur çevrenizde fotokopi-matbaa işinde bulunan varsa konuşup kendi kitabınızı ucuza getirmeye çalışın. Geçen sene uzun yıllar basılmamış bir kitap lazım oldu bana. Fotokopiciye gidip saman kağıdına bildiğimiz kapaklı, kitap şeklinde bastırttım. (elimde pdf dosyası vardı). 300 sayfalık kitap 6 lira tutmuştu. Toplu alınırsa şüphesiz ki fiyat düşecektir sonuçta ben bir tane bastırttım. İhtiyaç oldukça gider bastırırsınız üyelerinize de 1-2 lira karla satış yapabilirsiniz diye düşünüyorum ya da jest olsun deyip karsız satış yaparsınız
Bu öneri de fiyat dikkate alınınca çok güzel fakat biraz profesyonelce olsun istiyoruz açıkçası. Fakat spiralli olacak şekilde bir kitap olabilir. Farklı fikirler duymak güzel olacak sanırım. En azından daha az zarar edeceğimiz bir yol bulmuş oluruz bir ihtimal.. )

Teşekkür ederim öneriniz için