metrika adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam, deneyim ve bilginizi bize aktardığınız için teşekkürler öncelikle. Sitem 1 yılı aşkın süredir aktif. Uzun süredir aynı hite sahibim, tanıtım yazısı-backlink paketleri aldım zamanında. Şu anki noktada siteye hangi alanlarda yatırım yapmalıyım sizce sitenin neye ihtiyacı var acaba? Site için de genel bir yorum alabilirsem sevinirim.

İyi çalışmalar, site adresini pm gönderdim.
Merhaba yorum için teşekkürler yardımcı olabiliyorsak ne mutlu. Yapılan yanlışlar genellikle backlink paket çalışmalarında oluyor şu anda gözlemlediğim. 100 üzeri backlink var özellikle forum sitelerine eklenen tanıtım yazılarının çoğu spam olarak algılanıyor ve aynı makale girilmiş. Öncelikle sitenin detaylı backlink analizi yapılması ve gereksiz backlinklerin reddedilmesi lazım. Bundan 1 ay gibi bir süre geçtikten sonra alanında genelde oyun sitelerinden yerine göre tanıtım yazısı alarak yükselebilirsin. Ama aşırıya kaçmadan kelime yoğunluğunu yükseltmeden.

Site içi olarak genelde iyi ama dikkat edilmesi gereken özgünlüktür. Meta ayarlarını biraz kısada tutarsan başka sorun yaratacak bir şey görünmüyor. Başarılar.