SCRİPT KODLAMA =>
- Benden istediklerinizi detaylı sekilde bana txt halinde gönderirsiniz.(tüm detaylarıyla.)
- Tasarımı benmi yaptıracam siz mi yaptıracaksınız o konuda anlasma sağlanır.(ufak caplı tasarımları ben de yapabilirim).
- Ücret konusulur üstteki 2 madde üzerinden.
- Ödeme %30 ön ödeme alınır iş bitiminde ise %70 alınır.(tasarımı ben yaptırırsam %30 da tasarım bittikten sonra ödeme alınır %40 iş sonu alınır).
- Demo gösterdikten sonra size (site iceriğine göre )ortalama 3 gün süre verilir o sürede sistemi incelerseniz bulduğunuz hatalar 1 gün icerisin de giderilir teslim edilir. eğer hata bulamazsanız yada bakamazsanız ben iş bitti die teslim ederim işi ..
Bot Yazılımları =>
- Önce cekeceğimiz ve sizin sistemleriniz incelenir.Tam verimli olurmu (karsılık fikir alısverisi yapılarak) bu sorunun cevabını veririz birbirimize. eğer verimli olmucaksa daha iyi bi site öneririz yine karar sizde tabi.
- Botun hızını sunucuyu yormuyacak sekilde en verimli calısacak seklde ayarlanır ve teslim edilir..
- İtradere göre (genellikle bot bittikten sonra) ödeme alınır(coklu bot yazdıracaksanız %30 pesin alırım yine)..
DESTEK =>
En cok önem verdiğim konu bu ..
- Eğer sistemi beğenmezseniz size asla teslim etmem siz beğenene kadar uğrasım (50 TL lik işlerde (Botlarda) 1 ay uğrastığımı biliyorum).
- Eğer Yazdığım scriptde yada botda benden kaynaklı sorun varsa ömür boyu beni arayabilirsiniz ve aradığınız 2 gün icerisinde (tatil vs gibi durumlar haricinde) hata ücretsiz düzeltilir..
NOT => taahhüt ediyorumki benimle calısan bi daha beni bırakamayacaktır..
iletişim : pm lütfen
Wordpress için şarkı sözleri botu yapabilir misiniz ? Özel mesaj ile geri dönüş yaparsaız detayları iletebilirim.