Malcolm_X adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öm attım hocam
Soru : Hocam selamlar, böyle bir amme hizmeti yapmanız gerçekten takdir edilesi bir davranıştır. insanların birbirinden bildiklerini bu kadar çok sakladığı bir devirde böyle yaptığınız için teşekkür ediyorum. Ö.m'de belirtilen site hakkındaki bütün olumlu-olumsuz düşüncelerinizi öğrenebilir miyim acaba?

Cevap : Merhaba öncelikle düşünceniz için teşekkürler. Sitenizin teması sade hoş site hızlı öncelikle meta ayarların daha düzenli ve bir çok içeriğe hitap edebilir dini paylaşımlar yapıyorsun zaten konunun geniş olduğu bir bölümde hizmet veren bir site olduğu için başarılı olacaktır. Konularda özel alan kısımlarında aynı resimler mevcut ve konularda resim eklememişsin gördüğüm kadarı ile her içeriğe bir resim girmen görsel aramalarında da etki sağlayacaktır. İçeriklerinide hepsini kontrol etmedim ama kendi elinle özgün girmen gerekir site içi yapılacak diğer aşamalar ise sosyal medya hesapları açmak , gerekli konularda videolar oluşturmak ve paylaşmak dini konuda pek imleme sitesi olmadığı için bu öneriyide yapamıyorum.

Site dışı çalışmaları kontrol ettiğimde hiç bir link çalışması bulunmuyor. Dini sitelerden tanıtım yazısı almanı öncelikle tavsiye ederim bunun yanı sıra dini forumlarda da site tanıtım bölümünde sitenin tanıtımın yapabilirsin. Haricinde dini içerikli sitelerden az sayıda nofollow footer backlink sağlayabilirsin. Başarılar dilerim.