neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O adamlar Harvard'ı bıraktı açık üniversiteyi değil.
Böyle insanlara sürekli imrenmişimdir ama kazandıkları paradan,statüden dolayı değil.Hep yapmak istediğim gibi fikir akıllarında ne zaman oluştuysa istedikleri anda yapıyorlar.Bu insanların başarılı olmasının nedeni de bu aslında.Steve Jobs,Bill Gates yola koyulur koyulmaz başarılı olmadılar azimle çalışa çalışa bu seviyeye geldiler ve de en önemlisi inandılar.Fikrine,düşüncelerine inanmak o azimle çalışmak başarıya en güvenli ve en hızlı şekilde götüren şey sanırsam.

Bugün ben misal ki ODTÜ'de okurken aklıma bu tarz bir fikir gelse yapmak için okuldan ayrılacağım desem ailem beni reddeder herhalde.Aynı şeyleri eminim onlarda yaşamışlardır ama o problemleri aşıp bu seviyelere ulaştılar.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:43:29 -->-> Daha önceki mesaj 14:41:00 --

izmir35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
senin puansız girme hakkın var diye yada türkiyede 5.000 kişinin var diye o bölüm kötü olmaz
Üst seviyelerde bu bölümü olan üniversiteler varsa bilemem hocam ama istemediği hâlde bu bölümü okuyan ardından bir yer kazanamayınca bilgisayar programcılığına direk geçiş yapan çok insan var.Küçük düşürmek için falan söylemiyorum bunu yanlış anlaşılmasın sevmedikleri için hiç umurlarında olmuyor tamamen çıkar ilişkisine bağlı olarak seçim yapan kişi çok.

Edit:

Bu yüzden o sınıflarda tam anlamıyla iyi bir ders akışı beklemek hata olur.Bölüğün hızını en yavaş er belirler misali.