İsim telaffuz etmeyelim konu kilitlenmesi, ümmetçi arkadasim o kadar dine allaha kufur eden adam var , yari ciplak dolasan pek sen ne yaptin ümmetçi olarak.
Siyasi gorusunude belli etme her yerde
Fikrimi,görüşümü her yerde belli ederim.Kimseden korkumuz yok.Sonuçta Müslümanlığın suç olduğu ülke de yaşamıyoruz. Sadece eskiden Müslümanım diyenlerin dezavantajları vardı onlarda ortadan kalktı Allahın izniyle.İnsan gibi yaşama imkanı veriyor,inançlarımızla çalışma imkanı veriyorlar.
Benim veya hiç bir müslümanın açık kadınlara karşı bir düşmanlığı yok.Açığı geçin hayat kadınına bile düşmanlığımız olamaz.Herkesin yaşam tarzı kendine,sadece eş dost çevresinde böyleleri olursa güzel lisan ile anlatmaya çalışırız.
İkincisi gene ifade edeyim,benim bulunduğum çevrede bu dediklerinin hiç birini görmedim ne dine küfreden ne de inancımıza.İstanbul nasıl bir yer naısl insanlar var bilmiyorum ama.Bizim buralar da böyle şeyler pek olmaz. Müsade etmez insanlar.
Size hayırlı günler diliyorum.Pek uzatılacak konu değil.Herkesin işi gücü var.Velhasıl herkes,kendi kapısının önünü temizlerse dünyada pislik kalmazmış.