Ne yapsaydik erkek arkadaş8nile beraber linç mi etseydik, e o zaman bize kro barbar medeniyet siz özgürlüğe mudahele dememeyeceklermiydi.
Hergun sizde karsılarlsıyorsunuz bu tip türk ırkına hakaretler siz ne yapıtıniz, belki o kizin manitasi burada üye
Atip tutmaya benzemiyor bu işler ülkeyi ben bu hale getirmedim, benim memleketim sakarya , memleketimde ahmet kaya yazili baskili elbise gizdirmezler, İstanbul da hiçbirşey yapamiyoruz suçlu biz oluruz.
Çok delikanlıysaniz esenyurt Beylikdüzü gezin dolasin hatta eminönü gidin birsuru terörist göreceksiniz, e hadi gidin vurun.
Ben de İzmir de yaşıyorum.Ama hiç böyle birşeye denk gelmedim,ki ömrüm boyunca buraqlar da pkk payrağı bile görmedim.
Sizin o gördüğünüzü görsem,evet birşey yapardım.Buna emin olabilrisiniz.Ama kalkıpta il il ilçe ilçe dolaşıpta,kimin kıçında böyle bir şey yazıyor kim Vatana hakaret ediyor diye araştırmak , verdiğiniz cevap mantıksız bir cevap kimse bunu yapmaz,herkes bulunduğu yer de gerekeni yapmalı.Ben burada siz orada.
Evet gerekirse linç et gerekirse öldür.Ama ne olursa olsun bu denli bir aşağılamaya izin verme...Benim fikrim bu.Ben sizler kadar milliyetçi değilim.Ben ümmetçiyim.Ama vatanıma laf ettircek kadar da bilince sahibim.
İyi günler...