Rayjon32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam o kadar gelmiş diyorsunuz fuck you turkey yazdıysa hiç bir şey yapmadınız mı ? Bizim burada yapacak esnaf satırla kovalar
Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım gerçekten ülke olumsuzlupğa gidiyor.Ama o kzıın kıcına onu yapıştırmasından dolayı değil.O kıçtaki yazıyı görüpte buraya yazan,ama o kıza dokunmayan düşünceler yüzünden gidiyor.İşi Tayyip Erdoğana yıkmak kolay,eşşek ölse ondan bilecez.Ama gel gelelim,kimse de sandığı kadar vatan sever ve milliyetçi, değil.Hatta Türklüğünü savuncak kadar delikanlı bile değil.Bunu da avucuna sayacağınız para ve vereceğiniz karı karşılığı belli eder çoğu erkek...Kimse kimsei yemesin.Herkes kendi sorumsuzluğunu,Yok Tayyip,Yok kemal diye diye sütünden atıyor sadece.Dürüst olupta ben şunu yaptım demiyor.En basit konuyu açan arkadaşa sorarım.Senin vatanına küfür eden bir şerefsizi alıp,İndirdin mi onu,dövdünmü , sen kim ne ayaksın böyle şey giyiyorsun dedin mi ? Demedi isen herkes bir daha kendini sorgulasın.
Ne yapsaydik erkek arkadaş8nile beraber linç mi etseydik, e o zaman bize kro barbar medeniyet siz özgürlüğe mudahele dememeyeceklermiydi.

Hergun sizde karsılarlsıyorsunuz bu tip türk ırkına hakaretler siz ne yapıtıniz, belki o kizin manitasi burada üye

Atip tutmaya benzemiyor bu işler ülkeyi ben bu hale getirmedim, benim memleketim sakarya , memleketimde ahmet kaya yazili baskili elbise gizdirmezler, İstanbul da hiçbirşey yapamiyoruz suçlu biz oluruz.

Çok delikanlıysaniz esenyurt Beylikdüzü gezin dolasin hatta eminönü gidin birsuru terörist göreceksiniz, e hadi gidin vurun.