Merhaba arkadaşlar, en son adsense hikayemden bahsetmiştim banlandıktan sonra 1 aydır uğraşıyorum bi siteye yetersiz içerik diyor diğerine yok politikalara uymuyor diyor, en son başka bir eğitim blog sayfamla başvurdum içerisinde güncel bilgiler , piyasa yorumları, eğitim hayatı yazıları olan hepsi kendimce hazırlanmış yazılar ekledim site ismi lazım değil adsenseden gelen mail
Sorunlar:
Ödeme programları sunan siteler
---------------------
Daha fazla ayrıntı:
Ödeme programları sunan siteler: Şu anda reklamların veya tekliflerin tıklanması, arama yapılması, web sitelerinde gezinilmesi veya e-posta okunması karşılığında kullanıcılara ödeme yapan programları tanıtan siteleri kabul etmiyoruz. Örneğin, buna "E-posta Okuma Karşılığında Ödeme", "Gezinme Karşılığında Ödeme" veya "Reklamları Tıklama Karşılığında Ödeme" programlarını teşvik eden içerik, bağlantılar veya reklamlar dahildir:
https://support.google.com/adsense/b...ation_programs
Şimdi site ile alakası nedir bu sorunun çözemedim, sitede ödeme ile alakalı tek bir yazı bile yok!! Adsense şaşmış işini b....unu çıkarttılar kimine 2 makale ile onay veriyor kimine benim gibi çektiriyor YETER YA CİDDEN ADSENSE